Regler
 

for deltagelse i pondux

DET SKAL VÆRE SJOVT AT VÆRE SÆLGER!

Derfor er det vigtigt, at du løbende taster dine salgsresultater. Husk, at du personligt skal kunne stå inde for resultatets rigtighed. Når du er logget ind kan du se præcis hvad og hvornår du har indrapporteret.

LOG IND

Her kan du se, hvor mange point du har opnået og brugt til præmiekøb samt hvor mange point, du har tilbage.

RANGLISTE

Du kan løbende holde øje med, hvor god du er i forhold til dine kollegaer.

QUIZ

Du modtager en sms eller e-mail, hvis der kommer en ny Quiz på klubben. Spørgsmålene kan være af produkt-teknisk art, så du lærer mere om dine produkter. Du modtager point ved rigtigt svar.

GEVINSTER

Præmien sendes til din firmaadresse. Du modtager en sms, når præmien er sendt - så ved du, at den er på vej. Der tages forbehold for udsolgte præmier eller præmier, der udgår fra leverandøren. Der tages forbehold for udsolgte og udgåede gevinster.

RETTIGHEDER

Pondux forbeholder sig ret til at ændre reglerne i konkurrenceforløbet. Indrapporteringer, der ikke bunder i et faktisk salg af de produkter, der figurerer under rapportering, vil føre til omgående eksklusion, samt tab af points. Uindløste point forældes efter 2 år. Du modtager en advarsels e-mail i god tid før du taber dine point. Tabte point kan ikke genaktiveres.

HUSK INDBERETNING

Præmierne er skattepligtige i henhold til dansk lovgivning. Du skal vedkende dig indberetning hver gang du bestiller en gevinst. Bemærk: Der gives kun points for forsikringer der er solgt og hvor kunden har betalt første opkrævning.

Med venlig hilsen

Pondux